Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, la ieşirea de la ÎCCJ: 'Mă simt vinovat pentru că aceşti oameni sunt aici'

Stoica Ionel / Facebook
Dragnea iccj

Declaraţii sobre făcute de şeful PSD Liviu Dragnea, la ieşirea din sediul ÎCCJ, acolo unde au avut loc audierile în dosarul privind angajarea a două membre PSD la DGASPC Teleorman. DNA a cerut 10 ani de închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea.

"Nu poate nimeni să îţi dea nişte ani pierduţi. Am rămas impresionat de declaraţiile doamnei Miloş, de presiunile la care a fost supusă de procurori, în care i s-a cerut să spună ceva despre mine şi i s-a spus că va rămâne pe drumuri, că nu o să mai aibă ce mânca, că va fi târâtă în judecată şi i s-a reproşat că nu are nimic de spus la adresa mea. Aceasta nu este o poveste, poveste este pentru dumneavoastră, pentru noi cei care suntem târâţi în acest proces este o experienţă de viaţă pe care nu o doresc nimănui, nici celui mai mare duşman.

Sunt oameni care au vieţile distruse şi psihicul distrus. (...) Mă simt vinovat pentru că aceşti oameni sunt aici", a spus Dragnea la ieşirea de la audieri.

Întrebat despre munca în folosul comunităţii, Dragnea a declarat că  "Nu am comis niciuna din presupusele fapte pe care DNA le-a aruncat în rechizitoriu. În ceea ce priveşte munca în folosul comunităţii, am spus foarte clar că sper să nu se ajungă acolo, că eu muncesc în folosul comunităţii zi de zi". Sentinţa în cazul lui Dragnea va fi dată la finele lunii mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.