Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a 'luat foc' după acuzaţiile lui Iohannis: 'El este infractorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie în statul român'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că afirmațiile șefului statului la adresa sa sunt acțiunile unui om „nervos” care „vede cum se strânge funia în jurul parului” și care se gândește că poate veni momentul să „dea socoteală pentru ilegalități pe care le-a săvârșit”.

„Am văzut ca mulți alţii un om în panică. Vedem un președinte panicat, pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat. Vede cum se strânge funia în jurul parului și că trebuie să dea socoteală la numeroasele ilegalități din ultimii ani.

Nu a vrut să răspundă la asta. În schimb, a pus placa cu infractorii. Dacă ne aducem aminte, în trecutul apropiat mai era cineva care folosea placa cu infractorii sau penalii: Kovesi, când au apărut inregistrările de la unitatea de elită. Ulterior, s-a dovedit că acei doi indivizi erau mai penali decât cei pe care îi anchetau. La fel și domnul Iohannis. Dacă folosește atât de mult cuvântul infractori, poate să devină periculos pentru un om care, dovedit de instanțe, a comis infracțiuni. Nu mie trebuie să îmi răspundă, ci în primul rând celor care l-au votat și tuturor românilor. Nu sunt întrebări care pot rămâne fără răspuns, pentru că stă ascuns la Cotroceni.

Sper că ne mai aducem aminte când a spus că nu a fost niciodată cercetat penal. A avut 9 dosare penale, care au fost clasate, unul chiar cu două zile înainte să-și depună candidatura. Vedem câte or mai ieși. E clar că a știut despre aceste dosare, pentru că unul a fost în documentația domnului Lazăr pentru a fi numit în funcție. Ne-a mințit Iohannis, la fel cum ne-a mințit domnul Lazăr când se arăta indignat de protocoale, când el semnase un protocol.

Despre fake-uri. Cele șase dosare conțin doar documente reale din instanțe, care îl vizează, sunt declarații publice și chiar comunicate ale administraţiei prezindetiale, deci reacţia lui Iohannis este jalnică”, a declarat Liviu Dragnea.

După ce a prezentat mai multe informaţii despre situaţia juridică a lui Klaus Iohannis, Dragnea a mai precizat: "Cineva poate spune ca el este infrcatorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie în statul român."

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că informațiile furnizate cu o zi înainte de Liviu Dragnea și care îl vizează sunt "fake news", catalogându-l pe acesta un disperat care progresează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.