Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Am sa am o atitudine foarte interesanta fata de Justitie. Cum raspunde reprosurilor din PSD

dragnea

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat ca va avea o atitudine foarte interesanta fata de justitie, nu va mai vorbi despre ea. Raspunsul sau venea la intrebarea legata de modul in care va vota PSD incuviintarile cerute de parchete.

"O sa am o atitudine foarte interesanta. As vrea sa nu mai vorbim despre ea. Eu nu vreau sa vad politicieni (n.r. vorbind despre justitie). Analisti, presa, sigur dar ca un om politic sa isi dea cu parerea nu mi se pare in regula.

Unii care primesc sentinte nefavorabile sunt suparati, unii care primesc sentinte favorabile sunt bucurosi", a spus Dragnea.

Intrebat cum a primit reprosurile care i s-au facut in sedinta, privind condamnarea sa, Dragnea s-a aratat in primul rand deranjat de faptul ca informatiile respective au iesit din sedinta.

"Sper ca a fost ultima data. Cand am vazut ca totul era live, am zis sa vorbim mai rar, sa nu fie trunchiat. Am cerut daca cei care vorbesc de condamnatul Liviu Dragnea cu sparnceana ridicata, au facut vreodata un scrificiu personal pentru partid, sa imi spuna, sa imi spuna acolo. Eu nu am vazut asa ceva. I-am rugat sa se gandeasca ca toti suntem egali. Cand am fost in fruntea echipei care a condus campania de la referendum, am avut in spate 7,4 milioane de romani. Am fost in echipa care a izgonit regimul lui Basescu", a spus Dragnea.

El i-a raspuns si premierului Ponta, care declara ieri ca va fi facut praf de cei care i-au cerut sa candideze.

"Poate e adevarat - cei care m-au indemnat sa candidez au fost memebrii de partid, si au fost multi, daca vor avea motive ma vor face praf. Nu stiu", a spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.