Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, atac zdrobitor la adresa lui Iohannis: 'Nu este șeful statului. Dorește să fie'. PSD analizează dacă depune o plângere penală

fox30jax.com
Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat vineri, la Palatul Parlamentului, o serie de acuzații dure la adresa Iohannis, spunând că președintele o `șantajează` pe Viorica Dăncilă. Liderul PSD a mai afirmat că Iohannis se consideră „tătucul acestei țări”, precizând că nu se mai poate avea vreo relație instituțională cu acesta.

„Președintele României dorește să aibă toată puterea și controlul total pe toate instituțiile statului într-un mod nedemocratic, într-un mod brutal și într-un mod neconstituțional”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă a avut o discuție cu juriștii din partid pentru a depune la rândul lor o plângere penală, Dragnea a răspuns că „se analizează”.

Chestionat dacă în acest context va mai putea avea o relație instituțională cu președintele Iohannis, Dragnea a afirmat că nu se mai poate.

„Se constată că nu se poate avea niciun fel de relație cu Klaus Iohannis. Nu este șeful statului. Dorește să fie șeful statului, dar noi nu putem avea o relație cu cineva care se consideră tătucul acestei țări”, a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.