Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea cere anchetă-fulger în cazul Oprea

oprea

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca demisia lui Gabriel Oprea nu trebuie cautata la PSD si ca s-a facut o greseala de comunicare.

"Am avut o discutie cu dumnealui azi-dimineata. Este vorba de o tragedie, un tanar politist a murit in uniforma executand niste ordine primite de la superiorii lui. Aici sunt doua aspecte, unul legat de legalitate, pe care ma abtin sa-l comentez. Cred ca toata opinia publica si eu vrem cat mai curand raspunsuri despre responsabili, despre cine se face vinovat. Polita si Parchetul sa duca ancheta foarte rapid pentru ca opinia publica sa afle adevarul (...) Intrebarea despre demisie trebuie adresata lui Oprea, intrebarea despre demitere trebuie adresata lui Ponta. Vom avea o discutie si in coalitie, dar nu vreau sa politizam foarte mult aceasta tragedie", a declarat Liviu Dragnea.

"Cred ca au trecut foarte multe zile si nu s-au spus lucruri, este cea mai mare greseala privind comunicarea. Cred ca institutiile respective trebuia sa aiba o reactie foarte rapida", a mai spus acesta.

"PSD-ul nu are ce sa caute in acest subiect si nici nu va intra in acest subiect, nu va avea o abordare politica, ne intereseaza ca guvernarea sa fie stabila", a precizat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.