Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dragnea, în CEX: Nu-i pun lui Tăriceanu partidul pe tavă la prezidențiale / Oprișan: Dacă e mai bun, să mergem cu el

dragnea-tariceanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus marți seară, în Parlament, liderilor județeni reuniți în ședința CEX, că nu va pune partidul „pe tavă” la alegerile prezidențiale pentru liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au declarat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Potrivit surselor citate, vicepreședintele PSD Marian Oprișan a ridicat în CEX problema alegerilor prezidențiale.

„Oprișan a zis că 'Hai să discutăm cu ALDE și dacă Tăriceanu e mai bun, să mergem pe Tăriceanu'. Dragnea a reacționat și a zis că 'Nu știu ce deal-uri ai tu, dar eu discut de fiecare dată și nu am de gând să pun PSD-ul pe tavă'”, au spus surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Un lider PSD ne-a mai spus că Oprișan a lăsat de înțeles în CEX că nu îl vede pe Liviu Dragnea prezidențiabil, fără să spună acest lucru explicit.

„Tăriceanu nu e dorit la prezidențiale, dar e bagat la înaintare pentru că de fapt unii vor să candideze Olguța Vasilescu”, mai spun surse din partid.

Reamintim că Oprișan a mai cerut în ședință un Congres PSD în acest an pentru că mandatul lui Liviu Dragnea expiră. În mod tradițional, candidatul PSD la prezidențiale a fost președintele partidului, astfel că alegerile cerute de Oprișan ar putea să însemne pierderea funcției de către Liviu Dragnea și a rampei sale de candidatură la prezidențiale.

Citește și: Liviu Dragnea îi răspunde lui Marian Oprişan: Este inoportun să se discute despre congres al partidului în an cu alegeri prezidenţiale

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.