Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, cuvinte dure la adresa lui Iohannis: 'Mi se pare o ieşire din democraţie'

dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, i-a dat o nouă replică preşedintelui Klaus Iohannis după criticile formulate de şeful statului cu privire la problemele penale ale unor miniştri şi cu privire la legile justiţiei.

"Nu trebuie să-i răspund. Mi-am exprimat un punct de vedere. Dacă dumnealui nu a fost in tara luni, poate nu a fost informat corect. A fost o discutie destul de serioasă in BPN, care s-a incheiat cu acea decizie. Li s-a transmis celor doua doamne sa nu demisioneze si le-am intrebat ce decizie au, pentru ca decizia este a lor. Sunt doua posturi importante in guvern si nu ar face bine sa plece acum", a declarat Dragnea.

Liderul PSD a precizat că relaţia sa cu Iohannis este cea care se vede public, dar că şi-ar dori mai multe discuţii cu preşedintele.

"Eu am tot spus si spun de doi ani ca e bine sa comunicam, sa ne intalnim sa discutam. O discutie nu face rau. Daca face ceva, face bine. In ceea ce priveste legile justitiei, oricand se poate face o analiză pe text ca sa intelegem si noi de unde vine atata suprare. Am inteles ca e vorba despre numirea procurorilor sefi. Eu mi-am spus un punct de vedere. In ceea ce priveste Inspecţia Judiciară si ministrul a spus si eu cred ca IJ trebuie sa devina un organism independent", a mai afirmat Dragnea.

Liviu Dragnea l-a criticat pe preşedinte şi pentru apelul său la societatea civilă. "Ideea că e un om care stabilește cine e bun, cine e rău, cine are voie, cine nu are voie să facă ceva, nu e bine. Se incită lumea să iasă în stradă, ca nu cumva această majoritate să facă ceva, mi se pare o ieșire din democrație. Există riscul să se înțeleagă în felul ăsta", a declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.