Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea dă lovitura în Parlament: mâine depunem legea!

inquamphotos.com / Octav Ganea
dragnea program psd

Liderul PSD, Liviu Dragnea, anunță depunerea unui proiect de lege în Parlament prin care se vor elimina 102 taxe nefiscale. Dragnea, care a prezentat o parte a programului de guvernare al PSD, a explicat că nu vrea să mai aștepte debirocratizarea promisă de Guvernul tehnocrat.

Vezi și: Cine a câștigat a II-a dezbatere Trump vs. Clinton

Văd criticii, că asta știu ei să facă, să critice. Au spus și spun în continuare: să facem orice pentru ca PSD să nu revină la guvernare. Practic, ei spun că trebuie să facă orice pentru ca România să o ducă mai rău.

”Mâine voi depune la Parlament, împreună cu colegii mei, un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale”, a explicat Dragnea, care a precizat că este vorba despre taxe foarte mici, care în acest moment produc multă birocrație. ”Nu mai așteptăm marea debirocratizare atât de mult promisă de acest Guvern”, a precizat liderul PSD.

”Toată legislația care trebuie adaptată programului nostru de guvernare va fi depusă în Parlament și va fi adoptată până la alegeri”, a explicat Liviu Dragnea.

La prezentarea programului de guvernare al PSD, Dragnea a fost însoțit atât de Victor Ponta, cât și de foști miniștri: Victor Ponta, Rovana Plumb, Gabriela Firea, Marian Neacșu, Eugen Teodorovici, Ecaterina Andronescu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.