Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea discută la Parlament cu Tudose și Ciolacu

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea discută, miercuri, în biroul său din Parlament, cu președinții filialelor din Brăila și Buzău, Mihai Tudose și Marcel Ciolacu, doi dintre semnatarii scrisorii în care s-a cerut demisia liderului formațiunii social-democrate.

Tudose și Ciolacu au intrat împreună, miercuri, în jurul orei 14.00, în biroul lui Liviu Dragnea din Camera Deputaților. La scurt timp după sosirea celor doi lideri județeni PSD, din biroul liderului partidului a plecat ministrul Apărării, Mihai Fifor, scrie Mediafax.

Tudose, Ciolacu și Dragnea nu au anunțat oficial tema întrevederii.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlament, că a participat marți seară „la o petrecere privată”, fiind invitat de directorul SIE, Gabriel Vlase, fost vicepreședinte PSD.

„Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnire s-a discutat despre povestea valizelor sau demiterea Guvernului.

Liderul PSD Brăila, Mihai Tudose, a declarat luni, după ședința CExN în care au fost excluși din partid vicepreședintele Adrian Țuțuianu și secretarul general, Marian Neacșu, că „orice pierdere a unui coleg este o pierdere”.

Tudose și Ciolacu au semnat, la fel ca Țuțuianu și Neacșu, scrisoarea deschisă prin care un grup de inițiativă format din Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu au propus PSD 19 măsuri, prima dintre ele fiind demisia din funcția de președinte PSD a lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.