Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea după ședința de prelucrare: Am încredere în Oprea

dragnea-mediafax.ro

După ce a amenințat că situația nu va mai fi la fel în Coaliție dacă UNPR-ul lui Gabriel Oprea votează alături de Opoziție pentru șeful SIE, Liviu Dragnea a devenit suspicios de împăcuitor după ședința de azi a PSD.

Acum susține că lucrurile s-au așezat și că îl crede pe Gabriel Oprea când le spune că va fi un parteneri corect la guvernare.

”Nu este o noutate. Eu am inteles ca in ceea ce priveste voturile pentru guvernare suntem in coalitie, iar in celelalte chestiuni fiecare poate sa voteze cum doreste. Suntem in situatia aceasta, PSD-ul nu are niciun fel de alta varianta. Nu place nimanui aceasta situatie, dar sper ca o s-o depasim. O sa discutam dupa ce se intoarce Victor Ponta si o sa reglam lucrurile. Eu am incredere in Gabriel Oprea. Gabriel Oprea ne-a dat asigurari ca ramane in continuare partener corect la guvernare. Iesirea de la guvernare nu este oportuna, pentru noi este important sa continuam lucrurile bune pe care le-am realizat in ultimele luni de zile. A fost o perioada destul de delicata pentru partid saptamana trecuta, dar acum s-a stabilizat.

Eu nu as dori nimanui sa treaca prin ce a trecut Victor Ponta. Victor Ponta va veni cat mai repede posibil in tara, in conditiile in care nu vor fi complicatii la genunchi. Nu este nicio criza in PSD sau in coalitie. ", a spus Luviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD la sfârșitu ședinței BPN al PD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.