Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, huiduit la Pitești

dragnea4

Liviu Dragnea a participat, miercuri, la Piteşti, la predarea a 15 microbuze şcolare repartizate judeţului Argeş, din primul lot de 600 de microbuze achiziţionate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

La un moment dat, pe parcursul vizitei, la ieşirea din sediul Consiliului Judeţean, Dragnea a fost apostrofat şi huiduit de mai mulţi foşti angajaţi ai Arpechim, care i-au cerut să-i asculte.

"Ascultaţi-ne şi pe noi o secundă, domnule Dragnea. Vă mulţumim şi pentru microbuze, dar suntem şí noi..., ascultaţi-ne...", a spus un bărbat.

Ulterior, Liviu Dragnea a spus că vor fi făcute demersuri către conducerea OMV pentru a accepta "un moratoriu pentru o perioadă rezonabilă" sau pentru a eşalona executările în cazul foştilor angajaţi ai Arpechim.

"O să facem demersuri la conducerea OMV, sperăm să accepte să aibă o întâlnire cu noi, pentru că există posibilitatea ca şi aceste executări, or să accepte un moratoriu pentru o perioadă rezonabilă, or măcar să eşaloneze aceste executări pentru a putea fi suportate de oameni", a spus vicepremierul.

sursa: mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.