Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea ii trage de urechi pe colegii 'revolutionari' care se vor 'vedete'

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a aratat deranjat de criticile aduse de unii colegi la adresa bugetului si de afirmatia acestora ca bugetul nu va fi votat. El i-a catalogat drept 'revolutionari' si le-a recomandat sa evite astfel de atitudini ca sa nu fie considerati "vedete", dornice sa apara la televizor. Cei nominalizati au fost fostul ministru Liviu Pop si Nicolae Badalau.

"Domnul Liviu Pop, este un coleg foarte revolutionar. O sa ii transmit domnului Liviu Pop sa le spuna tuturor primarilor ca nu e de acord ca programele de dezvoltare locala sa mearga in continuare. Tot ceea ce era prevazut in proiectul de buget de fostul Guvern e prevazut aici. Eu cred ca trebuie sa fie mult mai ponderati colegii mei. (...)

Eu ca presedinte de partid cred ca este o dovada de respect din partea mea si a fiecarui coleg sa nu spuna dinainte cum va vota pana nu discutam in grupuri. Astfel risca sa fie considerati vedete care vor neaparat sa apara la televizor ca au ei o pozitie contrara. Poate  decidem impreuna in partid sa nu votam", a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.