Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea îşi mai asigură un vot în CEx: Organizaţia de Pensionari susţine conducerea PSD

PSD

Organizaţia de Pensionari a PSD, structură cu drept de vot în CEx, îşi exprimă susţinerea faţă de Liviu Dragnea, cu o zi înainte de şedinţa care poate hotărî soarta liderului partidului.

"Membrii Biroului Executiv Central al Organizației Pensionarilor Social Democrați, ca structură internă a Partidului Social Democrat și președinții organizațiilor județene ale OPSD, cu excepția a două județe, reprezentanți ai celor 2.841 de organizații municipale, orășenești și comunale, cuprinzând peste 380.000 de membri și simpatizanți, își exprimă aprecierea față de conducerea Partidului Social Democrat și măsurile luate prin Programul de Guvernare pentru îmbunătățirea vieții persoanelor vârstnice și asigurarea unui trai decent al acestora.

Susținem măsurile luate de conducerea partidului, de către președintele Liviu Dragnea, pentru întărirea și unitatea partidului, combaterea tendințelor de dezbinare și incitarea la încălcarea prevederilor statutare.

Dorim ca problemele interne ale partidului să fie rezolvate conform prevederilor Statutului PSD, în mod colectiv, prin dezbatere în organismele sale alese", precizează preşedintele OPSD, Ion Popa.

CITEȘTE ȘI: SUPRADOZA de vitamine. De ce este PERICULOASĂ și cum să o EVIȚI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.