Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, mesaj de foc pentru UNPR

Cu Premierul in spital in Turcia si anchetat de DNA, Liviu Dragnea a inceput sa ia la pas organizatiile judetene ale partidului si lanseaza mesaje de forta.

PSD nu se poate preda nimanui, spune acesta, PSD nu este un 'partid captiv în guvernare' si nici un partid 'speriat de eventualele declaratii la televizor'. Afirmatiile lui Liviu Dragnea vin in contextul in care liderul UNPR Gabriel Oprea a amenintat la PROTV ca isi scoate partidul de la guvernare daca se modifica 'pe furis' Codul Penal.

''Principalul motiv pentru care am plecat împreună cu domnul Dolineaschi prin organizaţiile judeţene reprezintă dorinţa preşedintelui Victor Ponta şi a mea şi a noastră de a vedea exact care este starea în organizaţiile judeţene ale PSD-ului (...) pe de altă parte, să le spunem colegilor noştri că PSD nu e un partid captiv care se poate preda cuiva sau care să fie speriat de eventuale declaraţii la televizor şi nici un partid care să fie captiv într-o guvernare pe care o conduce'', a spus Dragnea, dupa o intalnire la Botosani cu activul de partid.

Citeste si:

Război rece în Coaliție: 'Doar Dragnea ii tinea piept' / EXCLUSIV

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.