Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea mută decisiv în Guvern

Dragnea Liviu

Miniștrii PSD vor deveni captivi partidului, sub conducerea lui Liviu Dragnea, spre deosebire de perioada lui Victor Ponta in care partidul afla de la televizor ce face Guvernul.

În ședința conducerii centrale a social-democratilor se vor discuta, luni, noile reguli de comunicare dintre ministri si PSD. Liviu Dragnea a spus că ministrii trebuie sa vina in sedintele de partid sa dea un raport despre activitatea lor  astfel incat PSD-istii care merg in emisiunile TV, de exemplu, sa stie proiectele guvernamentale.

Aparent inofensiva, aceasta ‘mica schimbare’ ar putea duce la doua consecinte radicale: o intoarcere la 180 de grade fata de conducerea Ponta - cand doar Premierul comunica la TV, ministrii nu existau in comunicarea publica - catre o maniera mult mai drastica de relationare intre partid si Guvern, spun surse din PSD.

Pe fondul unor discutii informale in partid despre o remaniere guvernamentala in toamna, noile reguli de comunicare Guvern-PSD devin un posibil motiv de schimbare a unor ministri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.