Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea nu se da dus din guvern: Doar nu vor sa intru in opozitie?

DSCN4009


'Nu comentez asemenea ştiri proaste şi neadevărate. Înţeleg de unde sunt izvorâte, ar fi fost bine ca eforturile astea să fie îndreptate către cauze mai bune. Nu. Asta este o prostie. Să demisionăm toţi din Guvern ca să îl sprijinim pe Victor Ponta, poate să intrăm şi în opoziţie. Nu se pune problema de aşa ceva', a spus Dragnea duminică, la Orăştie, după întâlnirea cu preşedinţii de organizaţii ai PSD, întrebat dacă va demisiona din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

El a precizat că până în prezent nu s-a discutat în partid despre faptul că ar putea deveni preşedintele PSD în cazul în care Victor Ponta câştigă alegerile prezidenţiale.  A adăugat că poate lucra cu Dan Şova, dacă acesta va fi numit purtător de cuvânt al partidului, pentru că poate să lucreze cu oricine, iar 'la partid sunt atât de multe locuri de muncă încât e loc pentru fiecare'. 

În acelaşi context el a adăugat că are o relaţie extrem de bună cu Ioan Rus, ministrul Transporturilor, cu care este foarte bun prieten.
'Noi nu judecăm aşa. Domnul Rus a venit în Guvern pentru că este un foarte bun ministru, cu experienţă, şi poate să ajute Guvernul foarte mult. Astea sunt nişte scenarii care nu au nicio legătură cu realitatea. Am mai auzit că se va juca cu cuţitele pe masă, toţi colegii care au intrat astăzi la discuţii, nu a fost niciun cuţit', a spus Dragnea întrebat dacă este adevărat că Ioan Rus a fost adus la Guvern pentru a se contrabalansa puterea sa în interiorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.