Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea îl acuză pe Cioloș de PLAGIAT. Platforma, furată de la PSD/ VIDEO

liviu dragnea

Liviu Dragnea a avut o primă reacție la platforma lansată de Dacian Cioloș. Potrivit liderului PSD, tehnocrații una spun și alta fac. Mai mult, documentul ar fi un plagiat după un concept aprobat de Guvernul Ponta.

„Este o listă de iluzii. M-aș fi așteptat să iasă un astfel de document de la ONG, nu de la un guvern care este în funcție. Ca de obicei, folosesc vorbe meșteșugite, dar este o mare diferență între ceea ce spun și ceea ce fac. Eu am în continuare niște întrebări: de ce nu ieftinesc prețurile la medicamente, de ce trebuie să dea statul românn 11 milioane de euro pentru Cumințenia Pământului, de ce se pierd miliarde de lei prin neabsorbția de fonduri europene și de ce văd inundațiile de la televizor.

M-aș fi așteptat, dacă tot s-au chinuit atâta să scoată acel document, să fie totuși original. Îi văd pe Dacian Cioloș și pe preșeedinte foarte nervoși cu privire la legea care stabilește cum se analizează suspiciunile de plagiat, dar ăsta e un document în care au plagiat. România 100 este un concept aprobat de guvernarea noastră, în 2014, prin hotărâre de guvern. Nici măcar pentru titlu nu au reușit să aibă o idee originală”, a declarat Dragnea.

Vezi și: Dacia Cioloș și-a lansat PLATFORMA / DOCUMENT

„Am văzut acolo o chestiune interesantă. Era preocupat de riscul ca după alegeri să ajungă în conducerea țării oameni cercetați penal sau condamnați penal. E corect să aibă acestă îngrijorare domnul Dacian Cioloș. Chiar dacă acum unii dintre ei trăiesc cu impresia că sunt protejați, la un moment dat, un procuror va rupe lanțul de iubire și va începe să pună întrebări. De ce și cum s-a negociat Cumințenia Pământului ca statul român să plătească 11 milioane de euro? Va întreba cine recuperează prejudiciul creat de absorbția zero la fonduri europene și cine, nereducând prețul la medicamente, a creat un prejudiciu poporului român și a produs foloase necuvenite pentru producătorii de medicamente. Deci riscul este corect, îndreptățit, pentru că inclusiv dumnealui și alții din guvern riscă să ajungă în atenția procurorilor”, a mai declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.