Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea pune în context acuzaţiile procuroarei Iorga Moraru: Când s-a discutat despre numirea în Guvern a Danei Gîrbovan

gandul.info
dragnea dna

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, comentează acuzaţiile lansate duminică seara de procuroarea DNA Mihaiela Iorga Moraru, cu privire la faptul că Laura Codruţa Kovesi i-a cerut să urgenteze anchetarea unui fost ministru, pentru ca acesta să nu fie desemnat premier şi să nu o numească ministru al Justiţiei pe Dana Gîrbovan, şeja Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România.

"Pe doamna Iorga nu am cunoscut-o. Se pare ca are o oarecare credibilitate. Acolo s-a vorbit si despre amenintari din partea unei doamne de la Inspectia Judiciara, care a spus 'nu te pune cu sistemul'. Noi am adoptat si o rezolutie cu privire la statul paralel. Incep sa apara tot mai multe informatii cu privire la aceasta mafie care incearca sa detina puterea in Romania intr-un mod nelegitim. In ceea ce priveste solicitarea sa se faca repede un dosar impotriva unui om politic, este o imixtiune nelegata si foarte grava si sigur ca toata lumea se intreaba daca astea sunt singurele situatii. Ma uitam la emisiune si incercam sa ma gandesc despre cine e vorba. Cred ca era vorba de nominalizarea de dupa motiunea pentru Sorin Grindeanu. Mi s-a parut foarte grav si motivul pentru care nu trebuia sa ajunga premier acela. Mi s-a parut oricum fara fundament, pentru ca nu premierul singur de capul lui numeste ministri. Dar dincolo de asta, mi-a aratat o atitudine fata de o doamna respectabila, pesedinta UNJR, care in toate pozitiile exprimate mi s-a parut o doamna echilibrata. Nu a fost luat in calcul numele, dar va pot spune ca dupa ce si-a dat demisia Florin Iordache in februarie am avut o discute cu domnul Sorin Grindeanu si l-am rugat sa caute o solutie. Mi-a spus ca a avut o discutie cu doamna Girbovan, care a declinat propunerea. A fost singura ocazie in care s-a discutat", a declarat Dragnea.

Vezi şi: Ceaiul verde, ideal pentru dietă și sănătate. Cu o condiție esențială! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.