Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea RUPE TĂCEREA. Ce spune despre legăturile cu TelDrum

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Preşedintele PSD rupe tăcerea şi vorbeşte despre mult speculatele legături cu firma Tel Drum. Într-o emisiune la Antena 3, Liviu Dragnea a decis să facă lumină în acest caz. "Dacă eram acţionar la Tel Drum nu aveam nicio funcţie politică", a susţinut Dragnea.

Întrebat despre legătura şi dosarul în care este implicată firma Tel Drum, Liviu Dragnea a spus: "Povestea e din 2004. Ati fost plecat din tara? Din 2004 se tot vb despre asta. Articole, controale, anchete. Nu au gasit nicio legatura pentru ca nu au ce sa gaseasca. Asta e ca si cu hotelul din Brazilia. (...) E de ras, dar e si de plans. Imi pare rau ca sunt oameni care sufera din cauza mea. (...) Eu nu vreau sa comentez despre situatia firmei pentru ca nu o stiu in amanunt. Eu cu cei care conduc Tel Drum am vb cred ca ultima data cu multi ani inainte, cand eram la CJ. Cred ca am sunat pe unul dintre ei pentru ca faceau o lucrare si nu mi-a placut. (...) Daca eram actionar la Tel Drum, eram actionar si nu mai aveam nicio functie politica. ", a spus Liviu Dragnea.

Cu această ocazie, Dragnea a vorbit şi despre afacerile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

"Eu am intrat in politica cu bani. eu in 90 am facut prima asociatie privata. In 97 cand am intrat in politica, aveam un complex hotelier, 3 restaurante, 3 magazine si centre en-gross. Aveam 1000 de angati. (...)Am luat 100.000 de lei din banca de atunci .in afara de casa parintilor, am pus gaj TOT. Am luat de la banca agricola. (...) Eu la 27 de ani m-am apucat de treaba.", a completat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.