Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, săgeți ACIDE către fostul premier: 'Nu am pregătirea constituţională a lui Sorin Grindeanu'

captura TV
Dragnea Grindeanu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că va propune în şedinţa Birourilor permanente reunite ale forului legislativ ca suma forfetară şi diurnele de cazare şi transport pentru parlamentari să rămână la nivelul actual. 

"Principalul subiect pentru Birourile permanente reunite, pentru care eu am acceptat să convocăm aşa ceva, reprezintă obligaţia noastră de a da un punct de vedere la Curtea Constituţională pe o sesizare a domnului fost prim ministru Sorin Grindeanu. În ceea ce priveşte cuantumul sumei forfetare, diurne, cazare, transport, eu o să ridic subiectul astăzi în BPR să vedem când şi care e modalitatea prin care noi să modificăm cât mai rapid Statutul, pentru că eu cred că în afară de indemnizaţii celelalte sume ar trebui să rămână la nivelul actual. Spre exemplu, nu cred că, cu mărirea indemnizaţiei, să modific cheltuielile cu cazarea în Bucureşti", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, potrivit agerpres.ro.

S-a aflat secretul Elenei Udrea: Detalii senzaționale desprea marele eveniment din viața ei


Referindu-se la sesizarea lui Grindeanu la CCR pe tema votului secret de la moţiunea de cenzură, Dragnea a menţionat că "votul secret este o opţiune". 

"Eu cred că, până la urmă, votul secret este o opţiune pe care o foloseşti sau nu. S-a votat când secret, când la vedere în Parlament, cred că important este votul, cred că un om care are personalitate, şi au fost oameni cu mare personalitate, au votat invers, tot la vedere. (...) Eu nu am pregătirea constituţională a domnului Sorin Grindeanu, drept pentru care am rugat specialiştii în Constituţie şi în drept din Parlament şi ei vor face materialul către CCR", a menţionat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.