Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea sare în APĂRAREA lui Iohannis: Ce spune despre ABSENŢA preşedintelui / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Iohannis

Întrebat de jurnalişti, la Parlament, dacă a fost înştiinţat de Administraţia Prezidenţială de absenţa şefului statului, Liviu Dragnea pare că sare în apărarea lui Iohannis. Şeful PSD susţine că e dreptul preşedintelui să plece câteva zile, unde doreşte.

"Nu am fost înştiinţat şi nici nu trebuia să fiu înştiinţat. Dar nu văd o problemă. Adică de ce nu ar avea dreptul presedintele sa mearga câteva zile unde doreşte? Nu cred că e un subiect.", le-a spus Dragnea jurnaliştilor.

ŞTIRIPESURSE.RO a dezvăluit, în exclusivitate, că după vacanța de iarnă, președintele Klaus Iohannis a plecat iar în concediu! Absent din viaţa publică de câteva zile, Iohannis s-ar afla în vacanţă, în staţiunea iberică Tenerife. Şeful statului a fost dat de gol, pe Facebook, de o româncă stabilită în Spania.

«Dragi prieteni, daca vreti sa il vedeti pe Domnul Presedinte al Romaniei, este in vacanta in Tenerife cu scumpa lui sotie. Este cazat la hotel Abama, dupa cum stiti un hotel de 5 stele», a dezvăluit pe pagina sa Adina Mihaela Chiru, o româncă stabilită în Tenerife de mai mulți ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.