Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea se dă singur de gol: 'Am fost manipulat. Vom modifica legea'

liviu dragnea dna

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că a fost 'manipulat' când a votat legea dării în plată în forma iniţială şi a adăugat că PSD va susţine modificarea acestuia pentru ca beneficiari să fie numai persoanele care şi-au făcut 'o casă pentru a locui în ea'.

Citeşte şi: Victorie fabuloasă pentru Baia Bare în Liga Campionilor: Golul decisiv, marcat în ultima secundă

"Eu am fost manipulat, la rândul meu, când am votat legea (n.r.- legea dării în plată) în forma iniţială. Văzând şi eu ca şi alţi cetăţeni reacţiile pe marginea acelei legi, punctul nostru de vedere este foarte clar la partid, vom susţine legea într-o formă care să îi aibă ca obiectiv pe cei despre care nouă ni s-a spus atunci când s-a prezentat legea, şi anume pe cei care şi-au făcut o casă ca persoană fizică, o casă pentru a locui în ea, nu pe cei care au făcut construcţii de locuinţe ca o afacere sau dezvoltatori imobiliari", a spus Dragnea duminică la B1 TV. El a adăugat că proiectul de lege se poate modifica în acest sens, iar PSD va susţine acest lucru. Proiectul legii dării în plată se află la comisiile de specialitate de la Senat, după ce preşedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea lui, spune Agerpres.

Citeşte şi: Tăriceanu a început deja campania electorală şi atacă toate partidele: 'Au probleme cu corupţia'

Şeful PSD a vorbit şi despre modificarea proiectului de lege privind promovarea demnităţii umane şi toleranţei faţă de diferenţele de grup, astfel încât să fie eliminată "orice sursă de suspiciune care să acopere sensul principal al legii". 'Mâine (n.r. - luni) o să discutăm la partid. Pe mine mă interesează ca amendamentele care au fost adoptate în Comisia juridică să fie adoptate (n.r. - de plen) aşa cum au fost adoptate acolo. De asemenea, să vedem care este procedura prin care pot eu, mâine dimineaţă o să mă consult şi cu colegii, să mai aduc unele modificări, în aşa fel încât să elimin orice sursă de suspiciune care să acopere sensul principal al legii, şi anume promovarea toleranţei şi a demnităţii umane. În funcţie de ce decidem mâine, să vedem când va intra proiectul pe ordinea de zi", a spus Dragnea la B1 TV.

Citeşte şi: Alarmă pentru România: Refugiaţii vor să vină în ţara noastră

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.