Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea se plânge de turism electoral "brusc" în Teleorman: "O să fim mai atenți în turul 2"

liviu dragnea

Seful campaniei prezidentiale a PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la sediul central al partidului, ca a "constatat" un vot in proportie de "peste 99%" pentru Klaus Iohannis pe listele suplimentare si ca Teleormanul a devenit brusc atractie turistica.

"Mie mi s-a parut putin ciudat, la Cluj, 25.000 de oameni au votat pe listele suplimentare brusc. Si la Teleorman au fost multi pe listele suplimentare. Bine, noi am fost mandri ca a devenit dintr-o data atractie turistica, dar o sa fim mai atenti in turul 2. Eu nu spun ca nu s-a votat corect, dar stiu ca cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis", a declarat Dragnea.

Intrebat de unde stie ca cei de pe listele suplimentare au votat cu Iohannis, acesta a explicat:

"Nu e foarte greu sa-ti dai seama cand faci analiza serioasa la sectiile de vot. Nu stii fiecare cum a votat, dar intr-o sectie de vot iti cam stii electoratul si cand vezi ca acolo au venit in plus fata de alte tururi de scrutin niste cetateni care nu erau din localitate si un numr de voturi in plus pentru Klaus Iohannis te gandesti la asta, dar eu cred ca Teleormanul dezvoltandu-se foarte mult a devenit o atractie turistica"

Liviu Dragnea a spus ca s-au luat masuri in PSD in acest sens si ca le-a cerut sefilor judeteni de campanie sa fie foarte atenti la autocare si microbuze.

"O sa fim mai atenti in turul 2, daca vin autocare, vin microbuze, vin trenuri, o sa ne uitam de unde vin. Colegii mei mi-au spus ca au facut sesizari in Teleorman, s-a verificat, nu s-a gasit nimic, eu nu am spus ca a fost ilegal, ci am constatat asa…Am stabilit sa fim  mai atenti sa vedem ce se intampla cu excursiile astea si in Cluj si prin Iasi. Eu nu am facut acuzatii, nu am folosit cuvantul asta, am facut observatii", a precizat seful campaniei PSD.

Intrebat daca vor fi date indicatii clare in ziua votului sa fie observate autocarele, microbuzele de catre responsabilii PSD, Dragnea a spus: "Da, in sensul asta le-am spus tuturor colegilor mei, o sa le spun si celor de astazi ca printre alte activitati firesti de campanie sa ne uitam si la asta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.