Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și Tăriceanu dezvăluie ce s-a discutat în ședința Coaliției, la care a participat și Cabinetul Dăncilă: 'Bani mai mulți în buzunarul fiecăruia'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Tariceanu

Liviu Dragnea a dezvăluit că "programul de guvernare nu a suferit modificări importante", în urma ședinței coaliției, de la Palatul Parlamentului.

"A fost o întâlnire necesară pentru a discuta despre programul de mâine. Doamna Dăncilă a prezentat fiecare membru propus pentru audierile de mâine. Programul de guvernare n-a suferit modificări importante", a declarat Liviu Dragnea la sfârșitul ședinței.

Citește și: Petre Daea lovește DIN NOU! Răspuns incredibil la acuzațiile lui Kelemen Hunor privind programul de guvernare: 'În 1968 m-am îmbătat...'

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat ce i-a transmis viitorului premier Viorica Dăncilă.

"Am reținut în mod deosebit dorința de a menține o colaborare cu Coaliția guvernamentală. Doamna Dăncilă și-a anunțat angajamentul față de programul de guvernare. Am convingerea că și în continuare grupurile parlamentare vor acorda tot sprijinul pentru a duce la bun sfârșit programul de guvernare.

Primul lucru pe care l-am zis e ca economia să meargă la fel de bine și în 2018. Bani mai mulți în buzunarul fiecăruia, fie că pensionari, fie că salariați din domeniul public sau privat", a spus și Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.