Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pătraru a debutat cu 'Starea Nației'. Ce audiențe a făcut Digi24

Dragoș Pătraru a plecat din TVR și a început un nou proiect al emisiunii ”Starea Nației” la Digi 24. Prima emisiune a avut loc, luni, 1 august, iar audiențele au fost peste așteptări.

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, 144.000 de români s-au uitat în fiecare minut la prima ediție Starea Nației cu Dragoș Pătraru la Digi 24. Postul de știri al RCS a fost pe locul zece pe acest target. Audiența emisiunii a fost mult peste media staței, informează Paginademedia.

În iulie, de exemplu, media Digi 24 în Prime-Time, la nivel național, a fot de 56.000 de telespectatori, față de 144.000 la prima ediție Starea Nației.

URBAN. Targetul urban, cel pe care Pătraru paria cel puțin 1% rating, a înregistrat aproape 130.000 de telespectatori, adică 1,3 rating. Pe acest segment, Digi 24 a fost pe locul șase și a depășit pe interval postul public TVR 1, de unde a venit Pătraru cu emisiunea.

Și la orașe, media emisiunii a depășit media stației: 130.000 Starea Nației, față de aproape 50.000 media Digi 24 în Prime-Time.

COMERCIAL. Pe segmentul comercial, emisiunea lui Dragoș Pătraru s-a apropiat de 30.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani, cifră apropiată de media stației. Pe acest target, Digi 24 a avut în iulie, în Prime-Time, o medie de 23.000 de telespectatori.

Pătraru şi-a depăşit pariul Înainte de a începe „Starea Naţiei“ la Digi 24, Pătraru şi-a impus un minim de audienţă, iar în cazul în care nu o atinge spune va recurge la o măsură drastică. „Eu nu vreau să merg acolo şi să fac (n.r. - rating) 0,5, să zic că am bifat o emisiune, că fac nişte bani şi mă duc acasă să spun «mamă, ce jurnalist sunt eu». Nu. Noi vrem performanţă. Minimul este 1%. Dacă facem sub 1%, dacă vreţi ca emisiunea «Starea Naţiei» să nu mai fie, nu vă mai uitaţi. Merg şi vând banane în piaţă, mi-am dorit întotdeauna. Facem emisiunea pentru că oamenii se uită, depindem total de acest public“, a zis atunci. Noua „Starea Naţiei“ a avut ratingul peste 1 la nivel urban, ceea ce a poziţionat Digi 24 pe locul şase în audienţe, cu mult peste media staţiei de ştiri, fiind chiar şi peste TVR 1, arată paginademedia.ro. La nivelul întregii ţări şi la oraşe, audienţa „Starea Naţiei“ cu Dragoş Pătraru a avut cifre de aproape trei ori mai mari decât media Digi 24 în luna iulie. Audie...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.