Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pătraru a RĂBUFNIT: Spălare de țară sau atentat la siguranța națională

dragos patraru

Jurnalistul Dragoș Pătraru a răbufnit, după ce Guvernul vrea să schimbe din temelii Codul Fiscal. Ministerul Finanţelor a pus pe circuitul de avizare un proiect de ordonanţă de urgenţă de modificare a Codului Fiscal abia intrat în vigoare la 1 ianuarie 2016, prin care modifică în mod substanţial apoape 200 de articole din cele 500 ale Codului Fiscal intrat în vigoare prin Legea nr.227 din 8 septembrie 2015.

Măsura va afecta persoanele cu activități independente care, în prezent, datorează 10,5% și 5,5%. Povara taxării se va dubla în cazul lor.

Schimbări importante în conducerea PSD

După ce a închis mii de firme, Guvernul se pregătește să le omoare și pe cele care au supraviețiuit, prin modificarea Codului Fiscal, care abia a intrat în vigoare la 1 ianuarie. Ce rahat de planuri să îți faci în condițiile astea? M-am uitat pe propuneri și aș vrea să o anunț pe doamna Dragu că-i voi preda și eu una bucată SRL și una bucată PFA, dacă modificările astea (care schimbă toate datele contractelor pe care le-am semnat în vara asta pentru următorii trei ani), vor deveni realitate.

Fost șef ANAF, avertisment pentru Guvernul Cioloș: O voi ataca la CCR

Și să ne cărăm de aici, zic. Pentru că de fapt asta se dorește. Misiunea acestor băieți care ne conduc îmi apare din ce în ce mai clară: o țară în care noi să muncim pe salariul minim, pentru corporațiile care-și cară de aici profiturile imense, fără să plătească impozite. O exista infracțiunea asta în Codul penal, spălare de țară? Sau îi spune atentat la siguranța națională?”, a scris jurnalistul Dragoș Pătraru, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.