Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pîslaru, contracte de la Dragnea - Fost șef ANAF dinamitează Alianța 2020 : 'Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de comision'

sebastian bodu

Fostul șef ANAF, Sebastian Bodu, dezvăluie, după ce a aflat despre legătura dintre europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Pîslaru și Liviu Dragnea, că  „salvatorul României” nu este nimeni altul decât un alt abonat la banii de la buget. „Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de comision”, subliniază fostul șef al Fiscului.

Meteorologii avertizează - Cod PORTOCALIU de ploi la Iași, cu câteva ore înainte de vizita Papei

„Firma lu Dragoș Pîslaru, fost ministru tehnocrat și actual europarlamentar PLUSR, a realizat strategia de dezvoltare a județului Teleorman, condus pe atunci de Liviu Dragnea, precum și a orașului Slatina, pe vremea când primar era Darius Vâlcov, aceștia fiind și cei care i-au semnat contractul, în 2010.

Așadar avem un salvator al României, speranță a “Dreptei”, care câștigă contracte cu institutii conduse de cei pe care îi înjură. Cum ar veni, seara salvează țara de penali pe fb, iar ziua încheie contracte cu ei. Acum sper că nu credeți că la CJ Teleorman sau la Primăria Slatina se câștigau pe bune contractele publice, că e de porc. Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de “comision”. De asemena, înjurăm Teleormanul și sudul, in general, pentru că sunt subdezvoltate, iar votanții sunt medievali, nu au dinți și ne trag în jos, dar aflăm că strategia de “dezvoltare” o făcea un pluserist.

Hai, că e bună și Antena 3 la ceva, aflăm chestii noi direct de la invitații pluseriști. Atât!

P.S.

Tot cam pe vremea aia, pluseristul Dan Bârnă făcea ghidul de comunicare al gestionarii dosarelor MAI privind integrarea europeană, minister condus de “penalul” Radu Stroe. Ghidul a constat in…modul de tipărire a unor fluturași, iar valoarea contractului a fost de…220.000 euro”, precizează, pe Facebook, Sebastian Bodu.

Dragoș Pîslaru a avut o carieră impresionantă în afaceri, firma sa beneficiind de multe contracte cu statul, inclusiv din partea CJ Teleorman, păstorit la vremea respectivă de Liviu Dragnea. Mai exact, în martie 2010, Consiliul Județean Teleorman atribuie companiei condusă de Dragoș Pâslaru un contract de 153.510 ron, pentru ”Realizarea Strategiei de dezvoltare durabila a judetului Teleorman 2008-2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.