Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pîslaru, gest de pace cu Lia Olguța Vasilescu: Cu ce surpriză a așteptat-o la minister / FOTO

Dragos-Pislaru

Lia Olguţa Vasilescu, noul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, a fost aşteptată, joi, la minister, cu un buchet de trandafiri albi. Florile i-au fost oferite de fostul ministru al Muncii, Dragoş Pîslaru, care îşi doreşte să aibă cu Olguţa Vasilescu "o relaţie normală într-o ţară în care ne respectăm unii pe alţii".

Fostul ministru al Muncii, Dragoş Pîslaru, i-a pregătit o surpriză noului ministru Lia Olguţa Vasilescu, în prima sa zi de muncă la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Acesta i-a adus un buchet cu trandafiri albi Olguţei Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu intră în forță la Ministerul Muncii: Primele măsuri, şapte ordonanţe de urgenţă

"Trandafiri albi pentru că mi se pare un simbol al păcii, al colaborării profesionale, o deschidere practic pentru a avea o relaţie normală într-o ţară în care ne respectăm unii pe alţii. Mai departe, evident că voi urmări atent ca politicile care au fost începute să poată să fie continuate şi sper ca până la urmă interesul final să fie ca românii să o ducă mai bine", le-a spus Dragoş Pîslaru jurnaliştilor, transmite România Tv.

Dragoş Pîslaru a declarat că a venit cu "gânduri bune" în ultima sa zi la Ministerul Muncii, precizând că noul ministru ar trebui să continue proiectele care au fost bune în guvernarea tehnocrată.

"Este învestitura unui nou ministru al Muncii şi ministrul meu. Este absolut firesc să îi urez succes doamnei ministru Lia Olguţa Vasilescu. Cred că este un minister puternic şi pe care va avea posibilitatea să îl ducă mai departe pentru agenda socială şi de muncă în România. Mi se pare că trebuie să existe continuitate pe proiectele care poate au fost bune, şi eu zic că au fost bune în mandatul anterior", a spus Pîslaru.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.