Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoş Dima a fost învins de Edan Leshem, Israel conduce cu 1-0 România în întâlnirea de Cupa Davis de la Ramat Hasharon

antena3.ro
tenis

Dragoş Dima, locul 463 ATP, a fost învins, vineri, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-2, 3-6, 6-3, de Edan Leshem, locul 285 ATP, în primul meci al întâlnirii Israel - România, de la Ramat Hasharon, decisivă pentru menţinerea/retrogradarea în/din Grupa I a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis.

Meciul a durat trei ore şi 26 de minute. În al doilea meci al zilei vor juca Dudi Sela, locul 70 ATP şi Nicolae Frunză, locul 600 ATP. Sâmbătă, de la ora 14.00 va avea loc partida de dublu Jonathan Erlich/Dudi Sela - Vasile Antonescu/Bogdan Borza. Ultimele meciuri de simpu se vor disputa duminică, de la ora 15.30, după următorul program: Dudi Sela - Dragoş Crăciun, apoi Edan Leshem - Nicolae Frunză.

Întâlnirea Israel - România România se dispută pe hard, în aer liber, la Ramat Hasharon. Învinsa va retrograda în Grupa a II-a a Zonei Europa/Africa, iar învingătoarea va rămâne în Grupa I, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.