Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Nedelcu, frustrat după CFR Cluj - FCSB 4-1: 'Ne-am dat viaţa pe teren. La penaltiuri e loterie, au ratat şi cei mai mari fotbalişti ai planetei'

Telekom Sport
Dragoş Nedelcu

Fotbalistul echipei FCSB, Dragoş Nedelcu, a declarat, joi seară, după ce formaţia sa a ratat câştigarea Supercupei României la lovituri de departajare, în favoarea CFR Cluj, că este frustrant şi că nu se poate spune că gruparea bucureşteană nu şi-a dorit trofeul.

“Este foarte frustrant, am muncit foarte mult 90 de minute, ne-am dat viaţa pe teren. Dar penaltiurile au făcut diferenţa. Trebuie să-i felicităm pe juniorii care au intrat pe teren, au arătat că pot face faţă unei echipe de play-off. (Despre eventuala lipsă de dorinţă a FCSB cu privire la câştigarea trofeului) Cum să zici aşa ceva atât timp cât ne-am dat viaţa pe teren? Obiectivul când am venit la stadion a fost să câştigăm Supercupa. La penaltiuri e loterie, au ratat şi cei mai mari fotbalişti ai planetei”, a spus Nedelcu la Digi Sport, potrivit news.ro.

Citește și: Semne proaste pentru FCSB: A pierdut Supercupa la penaltiuri cu CFR Cluj

Andrei Vlad, care a împlinit joi 22 de ani, a declarat că în mod siguri colegii au vrut să-i facă o victorie cadou: “Acele două penaltiuri ratate de noi au făcut diferenţa. Sunt sigur că au vrut să-mi facă acest cadou, dar dacă nu s-a putut, asta este. Trebuie să luăm meci cu meci”.

CFR Cluj a câştigat Supercupa României pentru a patra oară după executarea loviturilor de departajare. Clujenii au învins cu 4-1 la penaltiuri pe FCSB. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0, şi nu s-au jucat prelungiri. Conform ROAF, dacă la finalul celor 90 de minute scorul este egal, se trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Citește și: Andrei Vlad, după meciul cu CFR Cluj: 'Acele penalty-uri ratate de noi au făcut azi diferenţa. Suntem supăraţi, dar nu avem ce să facem'

Au marcat de la 11 metri: Rondon, Păun, Chipciu, Camora / Radunovici. Au ratat: Perianu (bară), Şut (balon apărat).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.