Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoş Pătraru a semnat cu o nouă televiziune: 'Starea nației' revine pe 20 august

dragos patraru cosmin prelipceanu

Jurnalistul Dragoş Pătraru a declarat joi, pentru News.ro, că emisiunea „Starea Naţiei” va reveni pe micile ecrane din 20 august, la Prima TV, şi că a înfiinţat recent o casă de producţie cu acelaşi nume care pregăteşte deja mai multe proiecte, între care sitcomuri şi emisiuni.

Realizatorul TV a precizat că formatul emisiunii va cunoaşte câteva schimbări, dar şi echipa.

Citește și: Vești uriașe pentru români! Din ce motiv primesc o nouă minivacanță în luna august

„Avem schimbări în plan, le facem treptat, să vedem cum merg. Aşa cum a fost şi cu trupele la finalul emisiunii - a fost o nebunie a mea, dar, până la urmă, i-am convins pe oameni. Ne permitem luxul să greşim şi să încercăm. Este o negociere continuă cu publicul”, a declarat el pentru News.ro.

Echipa a fost actualizată, a mai explicat Pătraru. „Avem mai mulţi oameni noi, tineri în general, de la care vor veni lucruri, iar, din toamnă, vrem să punem bazele şcolii ”Starea Naţiei” şi vom avea mai mulţi copii. Vom face lucruri minunate şi, când vom îmbătrâni, poate ne aduce şi nouă cineva un pahar cu apă. Ne gândim la viitor”.

Citește și: EXCLUSIV! Răsturnare de situație în cazul șoferului cu numere anti-PSD! Ce nu i-au aplicat agenții de la Rutieră

Cât îi priveşte pe aceştia, este vorba - după cum a explicat jurnalistul - despre adolescenţi cu vârste de 14 - 15 ani şi studenţi.

„În plus, ”Starea Naţiei” devine casă de producţie şi vor fi mai multe proiecte - emisiuni, sitcomuri. Conform contractului (cu Prima TV, n.r.), există drept de preempţiune. Dacă ei nu vor un program, atunci îl putem oferi altor televiziuni”, a mai explicat el. „Vom merge pe zona de infortainment (informaţie, educaţie, divertisment)”, a completat Pătraru.

Citește și: Toți românii cu card de sănătate sunt vizați! Un nou proiect de lege privitor la dosarul electronic al pacienților

În a doua jumătate a lunii iunie, Televiziunea Română a scos emisiunea „Starea Naţiei” din grilă, după încheierea contractului de cesiune semnat în septembrie 2017. Decizia TVR a avut la bază „încălcarea, în mod repetat, de către domnul Dragoş Pătraru a clauzelor contractuale”.

În luna mai, Dragoş Pătraru a făcut mai multe dezvăluiri din discuţii cu Doina Gradea, preşedinte-director general al SRTv, şi Eduard Dârvariu, director TVR 1 şi producător executiv, privind acţiuni de intimidare, ameninţări şi cenzură.

Citește și: Ministrul Sănătății aduce vești bune. Șanse mari pentru medicii români .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.