Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoş Pătraru, audiat la Comisia pentru cultură

dragos patraru

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii "Starea Naţiei", va fi audiat marţi la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor în legătură cu "situaţia creată în cadrul Societăţii Române de Televiziune". 

Marţea trecută, la Comisia pentru cultură a fost prezentă Doina Gradea, preşedintele - director general al SRTv, fiind chemată pe tema înregistrărilor apărute în presă în care aceasta jigneşte un jurnalist. 

"Informez publicul (...) că săptămâna viitoare îl vom avea invitat în cadrul dezbaterilor Comisiei pentru cultură pe cel care a fost artizanul acestor înregistrări, pe dl Dragoş Pătraru, iar săptămâna cealaltă vom avea invitat pe directorul de programe al Televiziunii Române, care în acele înregistrări a spus că de 28 de ani se fură în acea instituţie. Vrem să ştim cine a furat, cine fură şi ce măsuri s-au luat pentru această stare de fapt", declara pe 8 mai preşedintele comisiei, liberalul Gigel Ştirbu. 

El a criticat atunci faptul că la propunerea PSD s-a decis ca Doina Gradea să îşi spună doar punctul de vedere în comisie fără a răspunde la întrebări şi a susţinut, alături de reprezentanţii Opoziţiei, că se impune demisia acesteia din funcţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.