Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pătraru, dezlănțuit după concedierea lui CTP: Nu îl deranja când postul făcea sluj

dragos-patraru-dsc2657-starea-natiei

Jurnalistul Dragoș Pătraru susține că gazetarul Cristian Tudor Popescu ar fi închis ochii la multe lucruri absurde care se petreceau în cadrul Digi24. Plecat și el de la Digi 24 după ce a abordat un subiect care nu era pe placul patronatului, Pătraru spune că CTP a fost folosit de Digi 24 pentru a se mima libertatea jurnalistică.

"DIGI a pus, de multe ori la vedere, interese ale unor corporații și ale unor instituții mai presus decât interesul public, amestecând asta cu jurnalismul de înaltă calitate într-un mod bolnav. Asta a cuprins presa peste tot în lume de când corporațiile și marii bogați au decis să fie producători de conținut pe care să pună eticheta de jurnalism.

Nu-l deranja pe CTP nici că postul făcea sluj în fața unor personaje precum Gabriela Firea, nici că jurnaliștii de investigații aveau contracte pe trei luni, astfel încât să nu poată propune și urmări subiecte interzise de conducere.

Nu-l deranja pe CTP nici că postul făcea sluj în fața unor personaje precum Gabriela Firea, nici că jurnaliștii de investigații aveau contracte pe trei luni, astfel încât să nu poată propune și urmări subiecte interzise de conducere. „Domnul Popescu este o voce foarte importantă în democrația noastră șchioapă” Oare ar fi fost domnul Popescu ok cu toate în continuare, dacă i s-ar fi prelungit contractul? Sau poate că nu știa ce se întâmplă acolo. Și nici nu realiza că imaginea lui era folosită de companie într-un mod pervers: „ce dovadă mai clară de libertate vreți decât CTP spunând tot ce-i trece prin cap pe postul nostru?”. Doar că, în rest…”, a declarat Dragoș Pătraru pentru Libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.