Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Săvulescu, fost patron la Dinamo, a fost eliberat de poliția din Napoli, după o decizie a instanței italiene

Savulescu iubita 2

Fostul acționar de la Dinamo, Dragoş Săvulescu, nu mai este reţinut în arest de poliţia din Italia. Săvulescu în vârstă de 45 de ani, Săvulescu era dat în urmărire internaţională după ce a părăsit ţara la aflarea sentinţei în februarie 2019, anunță digisport.ro.

El fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

Buletine noi! CTP, reacție la isteria apărută: 'Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni'

Pe 13 ianuarie, autorităţile italiene au anunţat că Dragoş Săvulescu s-a predat la poliţia din Napoli, fiind însoţit de un avocat.

Conform unor surse citate de Pro TV, instanţa din Italia a decis să-l elibereze fără să-i impună condiţii sau restricţii - mai mult, Săvulescu a părăsit arestul fără să plătească vreo cauţiune. Nu este sigur dacă decizia prevede detalii despre extrădarea în România.

Opt morți și tot atâția răniți la o aniversare casnică: Licoarea care i-a răpus pe petrecăreți

Săvulescu este acuzat că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. Anchetatorii au stabilit că Cristi Borcea s-a asociat cu alţi doi învinuiţi din dosar, Georgică Giurgiucanu şi Emil Dragoş Săvulescu, în societatea comercială "Holiday Club Neptun" SA. Săvulescu şi Giurgiucanu ar fi intrat, ilegal, în posesia unor drepturi succesorale ce aparţineau unei persoane în vârstă - Ivonne Aline Buzescu-Movilă. Aceasta moştenise proprietăţi impresionante în Bucureşti şi Constanţa şi lăsase partea sa din moştenire Academiei Române, printr-un testament încheiat în primăvara anului 2001.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.