Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoste cu năbădăi - Bărbat aruncat de la balcon de părinții iubitei

www.gazetadebuzau.ro
Sfântul Valentin, inimi, dragoste, Valentine's Day

Poveste demnă de romanele de dragoste în Germania, unde un bărbat afgan a fost surprins de părinții iubitei de origine armeană în dormitorul acesteia și aruncat pe fereastră de la etajul trei.

Procurorii din Düsseldorf îi acuză pe Mihail, 50 de ani, și Arpine M., 44 de ani, o familie de germani de origine armeană, de tentativă de ucidere din culpă. Cei doi l-ar fi împins de la fereastră pe Ahmed, un bărbat afgan de 29 de ani, pe care îl prinseseră în apartament cu fiica lor, potrivit Bild citată de Libertatea.

Ahmed a cunoscut-o pe Alwina (25 de ani), fiica cuplului, în urmă cu doi ani. Între cei doi s-a țesut o poveste de dragoste secretă. Pe 1 februarie 2021, părinții cu care încă locuiește Alwina erau plecați la Köln.

Ahmed a profitat de ocazie pentru a-și vizita prietena. Cuplul a revenit mai devreme acasă, iar cei doi iubiți au fost surprinși în dormitor, aproape dezbrăcați.

„Am vrut să mă ascund în dulap. Alwina păstra întotdeauna un șifonier gol special pentru asta. Dar acum toate erau pline. M-am ascuns pe pervazul îngust al ferestrei și am tras draperiile”, a declarat Ahmed la proces. Dar mama Alwinei a tras perdelele și l-a descoperit pe „intrus”. În scandalul creat, împins, se pare, de tatăl fetei, Ahmed s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul al treilea. Părinții închid geamul, nu se interesează de starea victimei și nu cheamă ambulanța. Până la urmă, iubita reușește să anunțe paramedicii.

Ahmed a picat de la o înălțime de 11 metri, a suferit mai multe fracturi și a fost internat două luni într-o clinică medicală, unde a suferit cinci operații.

„Părinții ei nu doreau un musulman în familie, ci un creștin armean”, a explicat tânărul, la primul termen al procesului. „Încă trebuie să mai fac intervenții chirurgicale. Am rămas cu un picior mai scurt decât celălalt”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.