Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragostea i-a luat mințile: A intrat în casa fostei concubine și a refuzat să mai plece

romaniatv.net
hartuire sexuala

Un braşovean este cercetat penal pentru violare de domiciliu şi hărţuire după ce, nemulţumit că fosta sa concubină s-a despărţit de el, a apelat-o telefonic în mod repetat, totul culminând cu momentul în care bărbatul a intrat noaptea în casa fostei partenere şi a refuzat să mai plece. Poliţiştii au emis ordin de protecţie împotriva bărbatului.

Braşoveanul a ajuns n atenţia Poliţiei după ce în ultimele trei luni a hărţuit-o în mod constat pe fosta sa parteneră. După ce s-a despărţit de el, femeia a primit numeroase telefoane din partea bărbatului, ea reclamând şi că a fost urmărită pe stradă de către acesta, scrie news.ro.

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină după ce, în noaptea de 10 iunie bărbatul a intrat în casa fostei sale iubite fără consimţământul acesteia şi a refuzat să mai plece.

„În conformitate cu prevederile legale şi avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”; informează Poliţia judeţeană Braşov.

Bărbatul este cercetat în continuare în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.