Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragostea trece pe la bancomat - Metoda ingenioasă folosită de trei prostituate din Bustrița pentru a-și jefui clienții

trevisotoday.it
prostitutie proxeneti

Trei prostituate din Bistrița și individul care le „proteja” vor fi judecați după ce au drogat mai mulți bărbați, cărora le-au furat bunurile de valoare și banii de pe card.

Există și circumstanțe agravante, pentru că una din victime a ajuns la spital și a fost în pericol să-și piardă viața, din cauza cantității mari de droguri puse în băutură.

Cele trei prostituate și individul care obținea foloase de pe urma lor au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, arată publicația Bistrițeanul, potrivit realitatea.net.

Potrivit anchetatatorilor, cele trei femei racolau bărbați și îi invitau la un pahar de alcool, prilej cu care strecurau droguri în băutura acestora. Aflați sub influența substanțelor amestecate cu alcoolul, femeile îi lăsau pe aceștia fără bani, bunuri și carduri. Unul dintre bărbați ar fi ajuns la spital din cauza drogurilor consumate involuntar.

„Totul se petrecea foarte rapid de la momentul ingerării alcoolului ce conţinea respectiva substanță narcotică, pe fondul servirii alcoolului de către inculpați și încurajării consumului de alcool, timp în care inculpatele le făceau avansuri sexuale victimelor. În a doua etapă, victimele ajungeau într-o vădită stare de neputință psihică și fizică și erau deposedate, fără să-și dea seama, de bani și bunuri, realizând de cele mai multe ori cele întâmplate abia a doua zi“, se arată în rechizitoriu.

Prostituatele au ajuns până acolo încât i-au dus pe bărbați la bancomate pentru a scoate bani de pe cardurile deținute, au mai stabilit anchetatorii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.