Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drama care l-a mişcat pe Iohannis şi legăturile cu Mariana Rarinca

ciocanel judecator

Mihai Gâdea a anunțat, vineri seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Ana Maria, fetița de 9 ani a cărei mamă se află în arest, după ce a furat mâncare pentru a-și hrăni copilul, ar putea să își strângă mama la piept cât mai curând. Gâdea a afirmat că a primit de la Administrația Prezidențială o informare potrivit căreia "președintele Klaus Iohannis a dispus demararea verificărilor și a solicitat informații de la instituții competente" referitoare la acest caz.

Vezi şi: Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Mihai Gâdea: Victorie pentru Antena 3

Potrivit coalitiaromanilor.org, judecătorii Dorel Matei şi Bogdan Tudoran de la Curtea de Apel Bucureşti sunt cei care au condamnat-o la 3 ani de detenţie pe Iordache Gheorghiţă, mama Anei Maria (9 ani), după ce în fond femeia fusese condamnată la un an cu suspendare pentru furt dintr-un magazin de mâncare. Cei doi judecători au decis că "aplică inculpatei pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare, ce se va execută în regim de detenţie", se arată în mînuţa şedinţei de judecată a Curţii de Apel Bucureşti din dată de 26 februarie 2015, când s-a dat pronunţarea în respectiva cauză penală.

În urmă acestei decizii judecătoreşti o fetiţă de 9 ani a rămas numai cu tatăl ei bolnav şi trăiesc amândoi într-o magazie dărăpănată, cu acoperişul spart, gata oricând să se răstoarne peste ei. Ana Maria a terminat clasa a III-a cu calificativul "foarte bine", fiind apreciată de învăţătoare şi colegi.

Judecătorii Dorel Matei şi Bogdan Tudoran au devenit celebri în ţară după ce au admis o contestaţie foarte controversată din partea DNA, în urmă căreia Mariana Rarinca, după ce a fost achitată definitiv, a fost rejudecată şi condamnată la 2 ani închisoare cu suspendare, după ce iniţial a stat 6 luni în arest preventiv.

Vezi şi: Scandal de plagiat la vârful PNL. ONG-ul Alinei Mungiu-Pippidi sesizează CNATDCU

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.