Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă CUMPLITĂ - Tatăl a adormit la volan, a intrat pe contrasens și și-a ucis copilașul de un an

lapresse.tn
accident

Un copil în vârstă de un an și tatăl său au murit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe DN 24 / E 581, în județul Galați, după ce, din motive încă neclare, bărbatul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a lovit un tir. Primele date sunt că șoferul ar fi adormit la volan.

Citește și: Ion Cristoiu decriptează războiul din interiorul PNL: Gruparea Ludovic Orban vs. Gruparea Rareş Bogdan

Accidentul a avut loc vineri dimineața între localităţile Priponeşti şi Berheci din judeţul Galaţi. În urma impactului dintre un autoturism şi un tir, două persoane au murit, printre care şi un copil de un an. O femeie care se afla în mașină este grav rănită şi a fost dusă la spital, informează Mediafax.

„Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galaţi. Probabil, şoferul a adormit la volan. În urma impactului violent, şoferul autoturismului şi copilul său au murit, iar soţia lui este foarte grav rănită, starea sa fiind critică. Şoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţia Rutieră face cercetări la faţa locului și a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

La ora transmiterii știrii, circulaţia este blocată în zona producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.