Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drama Elenei Udrea la Targsor. N-are bani nici de hartie igienica

udrea

Elena Udrea traieste o adevarata drama dupa mutarea sa fulger din arestul Politiei Capitalei la penitenciarul Targsor. Din cauza vitezei cu care s-a facut transferul sau ea nu a avut timp sa faca formalitatile prin care un card special sa fie alimentat pentru a-si putea achizitiona produse de igiena personala din penitenciar, cum ar fi pasta de dinti sau hartia igienica.

Astfel Udrea s-a trezit joi la Targsor fara bani si fara posibilitatea de a primi astfel de produse la vizita de vineri.

„A fost anunţată că va fi transferată rapid, în secret. Toată această chestiune a impactat-o, prezenţa ei era necesară în arest, şi nu la Penitenciarul Târgşor, la peste 70 de kilometri de Bucureşti, ţinând cont că ea este cercetată într-un dosar disjunct. Totul a fost absolut surprinzător", a mai arătat avocatul sau Alexandru Chiciu, citat de Mediafax.

Citeste si: ACUZAȚII: Udrea a fost mutată pe furiș la Târgșor. Se vrea suprimarea ei

Citește și: Incident in drumul Elenei Udrea catre Targsor

Avocatul a subliniat că „până marţi Elena Udrea nu are bani şi posibilitatea să-şi achiziţioneze nimic, precum apă, produse igienice, pentru că nu se pot alimenta cardurile de penitenciar, având în vedere faptul că nu se lucrează în zilele de sărbătoare". Chiciu a menţionat că, totuşi, apropiaţii îi pot aduce Elenei Udrea produse precum apă, dar nu şi produse de igienă sau sanitare precum deodorant, pastă de dinţi, săpun, şampon sau altele de acest gen.

Udrea ar fi fost afectata de acest transfer, mai ales pentru ca in penitenciar conditiile de vizita vor fi mult mai restrictve decat in arestul preventiv. Ea nu va putea interactiona cu vizitatorii sai decat printr-un geam securizat.

„Starea de spirit a Elenei Udrea este schimbată, impactul ei cu mediul penitenciar este unul evident, are o reală problemă în a se gândi că în perioada următoare va fi vizitată de către membrii familiei sau cunoştinţe în alte condiţii decât cele în arest preventiv, respectiv fiind separată de acel geam protector specific mediului de penitenciar, este evident un alt stil şi un alt tratament pe care îl are, specific deja persoanelor condamnate, pentru că vorbim de un penitenciar, iar impactul pe care l-a avut mutarea ei în penitenciar este unul foarte important”, a declarat Chiciu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.