Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă în familia unui fost senator CONDAMNAT pentru trafic de influență - Fiul acestuia s-a SINUCIS într-o cameră de hotel

breaking news ultima ora

Momente cumplite în familia fostului senator de Arad, Ovidiu Marian. Fiul acestuia a fost găsit mort într-o cameră de hote.

"Fiul lui Ovidiu Marian avea 30 de ani și, din informațiile noastre, era angajat pe un vas de croazieră. Vasul ar fi andocat într-un port din Olanda, probabil Rotterdam, iar tânărul ar fi plecat de pe vas profitând de programul liber.

Citește și: Victor Ponta, APEL pentru vot NEGATIV pe proiectul de suflet al lui Dragnea și Vâlcov

Tot din informațiile pe care le avem până în acest moment, acesta și-ar fi găsit cazare la un hotel din Amsterdam, cameră în care a și fost găsit spânzurat…", informează Special Arad.

Fostul senator de Arad Ovidiu Marian a fost condamnat definitiv, în 2017, la doi ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în cazul intermedierii mitei către fost preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară şi preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor Daniel Tudor, Curtea de Apel Bucureşti respingând apelul formulat împotriva primei sentinţe dată de Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.