Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă în lumea muzicii: O mare cântăreață a anunțat că mai are doar câteva zile de trăit / VIDEO

Joey Feek

Lumea muzicii este în stare de șoc. Una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe a făcut un anunț șocant. Mai are doar câteva zile de trăit.  Joey si Rory Feek sunt un cuplu american care canta muzica country. Cei doi s-au cunoscut in 2002 la un concurs de creatie, iar in 2014 a venit pe lume fetita lor Indiana. Din nefericire, tot acela a fost anul in care Joey a fost diagnosticata cu cancer.

Citeşte şi: Partidul lui Gabriel Oprea joacă tare: Riscă un conflict dur cu cei din PSD

Povestea lui Joey si Rory a impresionat o lume intreaga. In 2014, la scurt timp dupa nasterea fiicei lor, Joey a fost diagnosticata cu cancer cervical. In ciuda tratamentelor si a operatiei, boala s-a extins la colon si a intrat in faza terminala. In noiembrie anul trecut, constatand ca nu mai are ce sa faca, aceasta a decis sa renunte la tratament, dar nu si la bucuria de a trai. “Acum cateva zile, ultima data cand Joey a putut merge, am luat-o in brate, i-am pus mana intr-a mea si am inceput sa dansam. Se sprijinea in baston, iar eu ii cantam la ureche “You Look So Good In Love”. La mijlocul cantecului, in timp ce aveam grija sa nu o calc, s-a oprit si mi-a zis: ce-ar fi daca as conduce eu?” povestea Rory.

Luni, in ultima postare, Rory spunea: “Sotia mea nu s-a mai trezit de cateva zile, iar corpul ei incepe sa cedeze cu repeziciune. Asistentele mi-au spus ca Joey mai are de trait doar cateva zile, in cel mai bun caz.”, anunță ProTV.

Citeşte şi: Sala de judecată dăunează grav sănătăţii: Primarul Bacăului, în stare gravă / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.