Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMĂ în sportul românesc: Unul dintre cei mai importanți antrenori a murit în această dimineață

Sportul românesc trece printr-o nouă dramă! Unul dintre cei mai importanți antrenori din baschet a murit! Vladimir Arnautovici (43 ani), antrenorul campioanei CSU Asesoft Ploieşti, a decedat în această dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe patul de spital al unei clinici din Belgrad. Diagnosticat cu cancer la ficat, în luna februarie a acestui an, Arnautovici a pierdut, astăzi, lupta cu viaţa, la capătul unei îndelungate suferinţe.

Decesul celui mai de succes tehnician din Liga Naţională survine la finalul unei săptămâni în care echipa sa de suflet, CSU Asesoft Ploieşti, a câştigat cel de-al 11-lea titlu din istorie, succes dedicat creatorului acestei formaţii. Din postura de jucător şi antrenor al prahovenilor, Vladimir Arnautovici a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi o Supercupă, conducând, totodată, corabia ploieşteană către cel mai de succes sezon european din istorie, prin atingerea fazei “Last 32″, în EuroCup.

Familia CSU Asesoft deplânge trecerea în nefiinţă a părintelului Vladimir Arnautovic şi este alături de familia îndoliată, în aceste momente teribile! Odihneşte-te în pace, Dado! Vă promitem că nu vă vom dezamăgi, îngerilor, Toni, Nikola şi Dado!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.