Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă la o petrecere PSD: Dublă tragedie după un chef stropit cu mult alcool

psd sigla

Petrecerea organizată de un consilier local social-democrat s-a terminat cu o dublă tragedie: unul dintre participanţi a murit, iar altul a intrat cu maşina într-un stâlp. Totul s-a întâmplat din cauza consumului excesiv de alcool.

Dănuţ Andruş, consilier local al PSD din Botoşani, a dat miercuri seară, la Păltiniş, o petrecere la care s-a consumat din abundenţă băuturi alcoolice. Unul dintre participanţi, Cristian Moraru, a băut atât de mult încât atunci când a ieşit din local a căzut pe scări şi s-a lovit la cap. Izbitura a fost atât de puternică încât bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost chemată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul municipal Dorohoi. Acolo a ajuns în comă etilică de gradul II şi a mai trăit doar aproximativ jumătate de oră.

Citeşte şi: Fiica lui Liviu Dragnea, surprinsă când îi dădea bani unui celebru cântăreț ca să plătească sucurile

În vârstă de 44 de ani, Cristian Moraru lucra pentru Dănuţ Andruş care pe lângă faptul că este consilier PSD se ocupă şi cu agricultura, el fiind unul dintre cei mai mari fermieri din comună. Devenit consilier local în 2012, acesta este susţinut de PSD pentru a candida la funcţia de primar al comunei Păltiniş. Aceasta nu este însă tot. Un alt bărbat care a luat parte la petrecere s-a urcat într-o maşină şi posibil din cauza băuturilor alcoolice consumate s-a oprit cu automobilul într-un stâlp de telefonie pe care l-a rupt, spune botosaneanul.

Citește și: Surpriză: Cu ce personaj important s-a iubit senatoarea PNL Doina Tudor, reținută de DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.