Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dramă pentru un fotbalist de la Sporting Braga B: mama lui a murit, iar tatăl său este rănit grav; ei mergeau la meciul fiului lor

Diário do Minho
David Carmo

Mama fotbalistului echipei Sporting Braga B, David Carmo, a murit într-un accident, iar tatăl jucătorului a fost rănit grav, în timp ce se deplasau pentru a fi prezenţi la un meci under 19 al fiului său cu Benfica, relatează bbc.com, potrivit News.ro.

Citește și: Căpitanul Franţei o laudă pe Simona Halep: 'Ştim că ne aşteaptă o întâlnire foarte dificilă pentru că avem în faţă o jucătoare foarte, foarte puternică'

Arbitrul partidei a oprit jocul cu 90 de secunde mai devreme decât ar fi trebuit în mod normal, când antrenorul echipei Braga i-a cerut plângând să nu se mai joace meciul şi i-a spus de accident.

“În aceste momente teribile de durere şi consternare, clubul este şi va fi alături de jucător şi îşi exprimă dorinţa ca tatăl său, care se afla şi el în maşină, să se fabă bine repede”, se arată într-un comunicat al grupării portugheze.

“Fii puternic, luptătorule”, a scris pe Instagram Joao Cancelo, component al echipei Juventus Torino, care şi-a pierdut şi el mama într-un accident.

David Carmo, în vârstă de 19 ani, are contract până în 2023 cu Braga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.