Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMĂ TOTALĂ pentru România: Învinsă de Ungaria, la CE de handbal feminin. Neagu s-a accidentat

Ultima Ora breaking news

România a fost învinsă de Ungaria, 31-29, în ultimul meci din grupa principală. Româncele sunt aproape eliminate din competiţie. Cu 8 minute înainte de final, Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a României, s-a accidentat.

Calificarea depinde de rezultatul din ultimul meci, Olanda-Germania. Germania trebuie să învingă la o diferenţă foarte mare pentru a se califica în semifinale. În cazul unui scor strâns, indiferent de învingătoare, România se califică graţie golaverajului.

CITEȘTE ȘI: Remediile naturiste COMBINATE cu medicamente au efecte secundare grave /STUDIU

În prima repriză, meciul dintre naționala de handbal feminin a României și cea a Ungariei a fost destul de echilibrat, ecartul maxim fiind de trei goluri în favoarea tricolorelor. Cristina Neagu a marcat de şase ori, Crina Pintea a reuşit cinci goluri, Eliza Buceschi trei, Cristina Laslo două, iar Cristina Florica unul. Iulia Dumanska a apărat trei aruncări din 12 (25%), Cristina Dedu una din nouă (11%) şi aceea de la şapte metri. Extremele României aproape că nu au contat în prima repriză. Florica şi Chiper au avut rare momente în care au creat pericol. De altfel, Iulia Chiper a avut o singură singură aruncare, ratată.

Ungaria începe însă mult mai bine cea de-a doua repriză, iar în minutul 32, România e condusă pentru prima dată în meci. Șase minute mai târziu și trei lovituri ratate de românce, Ungaria mărește diferența la două goluri, iar în minutul 42, ecartul se mărește la cinci goluri, însă în favoarea echipei adverse.

În minutul 51, Cristina Neagu este împinsă, calcă greșit și se accidentează, fiind scoasă cu targa de pe teren și dusă la spital cu ambulanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.