Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMATIC. Un copil de trei ani riscă să-și piardă vederea după ce s-a lovit la un ochi la locul de joacă.

hunedoaraplus.ro
loc de joaca parc

Accident dramatic în Bumbești Jiu, acolo unde un copil de trei ani s-a lovit la un ochi în colțul unui leagăn ruginit și rupt. Acum, copilul are nevoie de o operație de câteva mii de euro, informează digi24.ro.

Locul de joacă a fost inspectat de OPC și închis abia după acest incident. Mama copilului spune că totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, iar colțul leagănului i-a venit fix în ochi.

Supus de urgență unei operații, copilul nu și-a recăpătat vederea. Singurul lucru care se mai poate face acum e un transplant de cornee, pentru care părinții au scos tot ce au la vânzare.

„Rămâne fără vedere dacă nu îi fac acel transplant de cornee. Am pus şi maşina la vânzare. Mai avem o locuinţă, o garsonieră, am pus-o şi pe aia la vânzare în credinţa că le vindem şi o să facem rost de bănuţi”, a mai spus mama copilului.

Edilii nu-și asumă nicio vină și spun că principalii vinovați sunt părinții. „Părintele trebuia să-şi ia toate măsurile. Dacă ai văzut un leagăn că e defect, tu, ca părinte, de ce laşi copilul să folosească acel echipament că eşti responsabil. Un copil, la trei ani, n-are discernământ”, a spus Constantin Bobaru - primarul oraşului Bumbeşti-Jiu.

Dar locul de joacă e un adevărat dezastru public. Leagănul nu avea spătar, iar alte echipamente de agrement erau fie incomplete fie deteriorate.

Primăria Bumbeşti-Jiu a fost amendată cu 35.000 de lei după acest incident. Între timp, autorităţile promit să sprijine familia cu o sumă de bani pentru operaţia copilului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.