Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRDP Braşov: Peste 400 de elemente reflectorizante, distruse pe DN 13E, între Sfântu Gheorghe şi Vâlcele-A fost sesizată Poliţia, pentru identificarea autorilor

www.news.ro
șosea, drum, drumari, indicatoare rutiere

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov anunţă că peste 400 de elemente reflectorizante au fost distruse pe DN 13E, între Sfântu Gheorghe şi Vâlcele, judeţul Covasna. Reprezentanţii instituţiei au făcut sesizare la Poliţie pentru identificarea autorilor, paguba depăşind 20.000 de lei, potrivit news.ro

”Vandalizare de proporţii a elementelor de siguranţă rutieră. Peste 400 de elemente reflectorizante au fost distruse pe DN 13E între Sfântu Gheorghe şi Vâlcele. Mai exact, este vorba despre ruperea tuturor catadioptrilor de pe parapetul de siguranţă, pe o distanţă de peste 1,5 km”, au anunţat, luni, reprezentanţii DRDP Braşov.

Aceştia au explicat că elementele reflectorizante sunt foarte importante pentru siguranţa rutieră pentru că îi ajută pe şoferi să se ghideze.

”Paguba se ridică la peste 20 de mii de lei şi tocmai din acest motiv Secţia de Drumuri Naţionale Sfântu Gheorghe a depus o sesizare la IPJ Covasna pentru identificarea făptaşilor. În acelaşi timp vom lua măsuri ca elementele distruse să fie înlocuite în cel mai scurt timp posibil”, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.