Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dreptate pentru Simona Halep' - Campanie lansată de o mare jucătore din WTA: S-a ajuns prea departe!

FRT
Simona Halep

Alize Cornet o sprijină pe Simona Halep prin intermediul unei campanii online. Franțuzoaica cere „dreptate pentru Simona” și un verdict cât mai rapid în cazul de dopaj, notează gsp.ro.

A trecut mai bine de un an de la ultimul meci jucat de Simona Halep în circuitul WTA. Dubla campioană de Grand Slam este suspendată temporar din cauza unei probe pozitive cu Roxadustat.

Halep și-a prezentat apărarea în fața tribunalului independent Sports Resolutions la finalul lunii iunie, dar verdictul încă se lasă așteptat. Alize Cornet a luat atitudine și a lansat o campanie online pentru a o sprijini pe Simona.

Sute de persoane din întreaga lume s-au alăturat demersului jucătoarei din Franța și au cerut un verdict în cazul Simonei Halep:

  • „Deja e suficient, ajunge!”
  • „ITIA, vrem doar să îți faci treaba într-un mod corect”
  • „O vrem pe Simona înapoi pe terenul de tenis”
  • „De mai bine de un an, Simona Halep luptă singură pentru dreptate. Este hăruțuită de cei care ar trebui să împartă justiția. Și mai dureros este că nu vedem niciun sprijin din partea WTA sau a jucătoarelor”
  • „Cred că ITIA doar vrea să dea un exemplu cu Simona. Deja e prea mult” „Asistăm la un exemplu rușinos de împărțire a dreptății, o lipsă totală de transparență”.

Începând de luni, 11 septembrie, Simona Halep va fi ștearsă complet din ierarhia WTA. Sportiva din Constanța a transmis săptămâna trecută că verdictul Sports Resolutions a fost amânat din nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.