Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drogat și fără permis, un tânăr din Mediaș a depășit cu 127 km/h o mașină a Poliției Rutiere

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un tânăr de 30 de ani din Mediaș este cercetat de polițiști după ce a depășit, cu 127 km/h, pe un drum național, chiar un echipaj al Poliției Rutiere. Din primele verificări, oamenii legii au stabilit că acesta nu are permis de conducere și a fost depistat pozitiv la testul cu aparatul Drugtest, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Sibiu, incidentul a avut loc marți pe DN 14, la ieșirea din localitatea Ruși, unde șoferul unei mașini a depășit neregulamentar chiar o autospecială a Serviciului Rutier Sibiu, circulând și cu viteza de 127 km/h pe un sector de drum cu o viteză maximă admisă de 70 km/h.

Citește și: SHOW Jean-Claude Van Damme a postat un VIDEO în care dansează pe o piesă a trupei românești Morandi

Polițiștii rutieri l-au urmărit pe șofer pe o distanță de aproximativ 6 kilometri și au reușit să blocheze mașina la ieșire din localitatea Șeica Mare.

La volan a fost identificat un tânăr din Mediaș, în vârstă de 30 de ani. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere.

Pentru că tânărul se manifesta neobișnuit, polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la Cannabis-5 și Methamphetamină.

Acesta a fost dus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în corp.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul partidelor la alegerile locale .

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.